Nula i Stvor u Vrtoglavici 9. juna



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nula (sludge/post) će uz podršku beogradskog benda Stvor (groove/nu)nastupati 9. juna u klubu Vrtoglavica u Beogradu, u sklopu promocije novog EP-ja „Kenoma". Vreme početka nastupa zakazano je 22h.

NULA je nastala kao skup istomišljenika koje je spojila strast prema teškom i bogatom metal zvuku, egzistencijalnoj poetskoj tematici i autentičnom stvaralačkom izrazu. Muzički pravac Nule teško je definisati zbog spajanja mnogih žanrova, ali osnova svega je sludge/post. Osim novog EP-a, publici će bitipredstavljen icelokupan novi materijal čije se snimanje očekuje uskoro. "Kenomu" možete poslušati na:
https://www.youtube.com/watch?v=2eWOvqWKp1o

STVOR je beogradski groove/post/nu metal sastav koji čini veoma iskusna i uigrana ekipa. Jak i energični nastup, iskrene lirike i ubedljivost su ključni adut benda uz neizostavno moćno gruvanje. Stvor ponovo nastupa u Beogradu nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog nastupa na „Bleed to Death" festivalu. Bend je prošle godine izdao svoj album prvenac "Stvor" za domaću izdavačku kuću TIOLI Records. Takođe, pored pomenutog albuma bend je objavio dva spota za pesme "Kurac" i "Biser". Stvor možete poslušati na:
https://www.youtube.com/watch?v=NjzcytPbR8w

Cena karte za ovaj koncert iznosi 200 dinara, a iste će biti dostupne za kupovinu na ulazu.

FB link eventa:

https://www.facebook.com/events/1934505620094343/?ref=br_rs




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku