Nula i Stvor u Vrtoglavici 9. junaSviđa ti se? Javi ostalima!

Nula (sludge/post) će uz podršku beogradskog benda Stvor (groove/nu)nastupati 9. juna u klubu Vrtoglavica u Beogradu, u sklopu promocije novog EP-ja „Kenoma". Vreme početka nastupa zakazano je 22h.

NULA je nastala kao skup istomišljenika koje je spojila strast prema teškom i bogatom metal zvuku, egzistencijalnoj poetskoj tematici i autentičnom stvaralačkom izrazu. Muzički pravac Nule teško je definisati zbog spajanja mnogih žanrova, ali osnova svega je sludge/post. Osim novog EP-a, publici će bitipredstavljen icelokupan novi materijal čije se snimanje očekuje uskoro. "Kenomu" možete poslušati na:
https://www.youtube.com/watch?v=2eWOvqWKp1o

STVOR je beogradski groove/post/nu metal sastav koji čini veoma iskusna i uigrana ekipa. Jak i energični nastup, iskrene lirike i ubedljivost su ključni adut benda uz neizostavno moćno gruvanje. Stvor ponovo nastupa u Beogradu nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog nastupa na „Bleed to Death" festivalu. Bend je prošle godine izdao svoj album prvenac "Stvor" za domaću izdavačku kuću TIOLI Records. Takođe, pored pomenutog albuma bend je objavio dva spota za pesme "Kurac" i "Biser". Stvor možete poslušati na:
https://www.youtube.com/watch?v=NjzcytPbR8w

Cena karte za ovaj koncert iznosi 200 dinara, a iste će biti dostupne za kupovinu na ulazu.

FB link eventa:

https://www.facebook.com/events/1934505620094343/?ref=br_rs
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.