Tribina sa temom ,,Muzika i Poezija"Sviđa ti se? Javi ostalima!

U nedelju 28-og maja od 19h u klubu Vaša Prečica (Magistratski trg 16, Zemun) održaće se tribina sa temom ,,Muzika i Poezija".Da li je i koliko je bitno da pesma sadrži dobar tekst? Ko su najbolji tekstopisci među muzičarima? Koji su muzičari koristili tekstove pesnika? Šta je potrebno da bi napisali dobar tekst za pesmu? Na ova i još mnoga pitanja pokušaće da daju odgovore Marko Aleksandar Gajić (kompozitor alternativne muzike, kantautor i muzički teoredičar) i Dušan Mihajlović (pesnik i novinar). Ulaz besplatan!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku