Raskid13, Goatmare & The Hellspades, Random i Superego u Pančevu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 10. februara u Apolo dvorani u Pančevu nastupiće četiri sjajna benda. Raskid13, Goatmare & The Hellspades, Random i odličan lokalni bend Superego. Povod organizovanja ovog koncerta jeste predstavljanje novih pesama i novih članova benda Raskid13, kao i promovisanje novog albuma benda Goatmare & The Hellspades pod nazivom „Decomposed". Iako su to razglozi zbog kojih je došlo do ideje da se ovakav koncert organizuje, glavni cilj jeste da se bendovi i publika zabave i proslave kraj depresivnog januara!
Koncert počinje tačno u 21 čas, a ulaznice koštaju 200 dinara.

Superego je autorski pop/rock bend iz Pančeva koji iako postoji nešto manje od godinu dana, aktivno nastupa i svojim pesmama i energijom osvaja na prvo slušanje.

Random je mešoviti alternativni rok bend iz Beograda, Momci i devojke iz ovog benda iza sebe već imaju dva samostalno izdata EP-a „Smile and wave" i „Rewind". Njihov zvuk karakterišu snažni ženski vokal, melodični rifovi i odlična ritam sekcija. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima u Srbiji i regionu, a od nagrada osvojili su drugo mesto na Bunt rok festivalu i prvo na Kuršumlijskoj gitarijadi.

Goatmare & The Hellspades je bend koji je već poznat publici u Pančevu a i šire. Svoj zvuk opisuju kao rokabili hororpank koji kombinuje melodične rifove sa mračnim i pomalo morbidnim tekstovima. Na koncertu će svirati pesme koje su publici već poznate, ali će i premijerno izvesti nekoliko numera sa svog najnovijeg albuma. Ovaj bend, vođen Slavkom Kozomorom, iza sebe ima brojne nastupe po Srbiji i regionu, i svakako publiku ne ostavlja ravnodušnom.

Raskid13 je relativno mlad bend iz Pančeva, svoju muziku opisuju kao dragstor pank i tvrde da svrha njihovog postojanja  nije omalovažavanje emocija ili slamanje srca, vec isključivo humor. Iza sebe imaju objavljen EP pod nazivom „Mi imamo bend", a na koncertu u Pančevu publici će predstaviti nove pesme i novog gitaristu. Bend postoji od 2014. godine i svojom serijom singlova i spotova promoviše optimizam i sarkazam na melodičan i šaljiv način.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku