ULAZNICE ZA CARO EMERALD UZ POPUST DO DANA ZALJUBLJENIH!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald nastupiće 27.februara u Hali sportova, a svi koji žele nekoga za Dan zaljubljenih da obraduju ulaznicama za njen koncert, moći će to da urade uz popust!

U periodu od 25.januara do 14.februara, ulaznice za koncert Caro Emerald prodavaće se po 15% nižim cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.

Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta zna, ali ovog puta će nam prvi put pevati! U Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne "Emerald Island" turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda...  
U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island" na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour" , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

Caro Emerald doneće 27.februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji, i nemojte propustiti da sebe i  one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert i to po promotivnim cenama!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku