Moon i Repetitor 3. marta u Kragujevcu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon kraće pauze povodom priprema i snimanja prvog albuma, instrumentalni space-rock sastav MOON će zajedno sa beogradskim bendom Repetitor nastupiti u subotu 03.03.2018. od 22h u Domu omladine u Kragujevcu. Ovim nastupom bendovi MOON i Repetitor otvaraju ovogodišnju Arsenalizaciju, seriju koncerata koji najavljuju Arsenal Fest.

 

Ovo će biti drugi nastup benda MOON u Kragujevcu, nakon prošlogodišnjeg nastupa na Arsenal Festu gde su zatvorili drugo veče na Demolition bini.

 

Bend MOON je u februaru završio snimanje svog prvog albuma planiranog za proleće. Materijal je sniman u zagrebačkom Chicken Sound studiju. Za mix i produkciju zadužen je Vedran Kovačić-Beli, poznat po radu sa Abroad Experiments, A|symmetry, Judette, Bang Bang, i dr.

 

Video spot za prošlogodišnji singl "Voyager 1" možete pogledati na Youtube




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku