NO!Mozzart + POTOP // Petak 23. februar, 21h // Elektropionir



Sviđa ti se? Javi ostalima!

"NO!Mozzart nije Mocart. No!Mozzart je vrisak ikoji dolazi iz mentalne sajber-garaže, zastrašujući, čudan i pun strasti..."

"NO!Mozzart  je jedinstven a podseća nas na genijalnost Laurie Anderson, The Birthday Party i Steve-a Jansen-a, Kraftwerk, Radiohead i avangardnog rada Johnny Greenwood-a... Progresivno/moderno/svemirsko/post rock sa mnogo eksperimenata"

"Tom Waits upoznaje Beck-a u Berlinu kod Bouvija"

Proverena ekipa troje zagrebačkih izvrsnih muzičara okupljena oko početnog lo-fi/electro-acoustic duet projekta Zorana Vujanovića, s novom postavom, ušetala je u novu varijantu psihodeličnog rocka podebljanog čudnovatim i neobičnim dub/blues referencama.
NO!Mozzart: Đuro Dobranić / Ivan Dugandžić / Zoran Vujanović /

Bend je objavio EP In the Woods u junu 2017. za  PROGRESSIVECREW  i od tada su neprestano na turneji! Upravo su se vratili sa turneje gde su svirali u Nemačkoj, Austriji, Poljskoj, Sloveniji, Mađarskoj....
Tokom 2018. nastavljaju da rade na novom albumu.
https://www.facebook.com/nomozzart/

Domaća podrška:
POTOP - Garažni trio sa obala post-rock-a i dubina vlaškog stonera. 
Pripremaju album koji će izroniti tokom 2018.
Bend su: Vojče (gitara/glas), Nevena (bubanj), Nikola (bass)




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku