Novi singl za niški Language.Sex.ViolenceSviđa ti se? Javi ostalima!

Svojim petim singlom niški utopijski new wave bend "Language.Sex.Violence" najavljuje album, na kojem će objediniti sve do sada objavljene singlove, a prati ga naslov "Posrnule himne", koji sasvim prigodno opisuje opus ovog distopijskog hitmejker benda. Singlom "Moja muzika je buka saobraćaja" zaokružuju ovu priču i najavljuju još tvrđi i više preteći zvuk. Album će biti objavljen na oficijelnoj Bandcamp stranici benda i biće besplatan za preuzimanje sa fotografijama i videografijom.
 video za najnoviji singl možete pogledati na ovom linku
https://www.youtube.com/watch?v=fU0wFOsdu4U
 

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku