Skadrilla ima novu pesmuSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski ska bend Skadrilla je nastao 2013. godine i od tada je imao nekoliko zapaženih nastupa među kojima su oni sa Atheist Rap-om u Beloj Crkvi i na proslavi 35 godina postojanja grupe KBO! u Božidarcu. Trenutna postava je oformljena u maju 2017. godine i nadamo se da neće biti više izmena. Nova pesma, pod nazivom GSP je inspirisana svakodnevicom u gradskom prevozu i žao nam je što je nismo imali snimljenu u periodu iznenadnih renoviranja celog grada početkom septembra prošle godine. 

Link: https://youtu.be/zn9toexlJggSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku