Skadrilla ima novu pesmu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski ska bend Skadrilla je nastao 2013. godine i od tada je imao nekoliko zapaženih nastupa među kojima su oni sa Atheist Rap-om u Beloj Crkvi i na proslavi 35 godina postojanja grupe KBO! u Božidarcu. Trenutna postava je oformljena u maju 2017. godine i nadamo se da neće biti više izmena. Nova pesma, pod nazivom GSP je inspirisana svakodnevicom u gradskom prevozu i žao nam je što je nismo imali snimljenu u periodu iznenadnih renoviranja celog grada početkom septembra prošle godine. 

Link: https://youtu.be/zn9toexlJgg



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku