Alkonost 13. aprila u Festu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jedan od najznačajnijih ruskih folk metal bendova Alkonost posetiće po prvi put Srbiju u okviru svoje evropske turneje. Kao podrška nastupiće domaće snage, bendovi Tamerlan i Ognjena kočija. Koncert će se održati u petak 13.aprila u klubu Fest u Zemunu. Pretprodaja karata počeće u drugoj polovini marta i karte će moći da se nabave u klubu Fest ili da se rezervišu putem email-a marenafanzine@gmail.com

Cena karte je 500 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 800 dinara.

"Поздрав свима! Са задовољством објављујемо да ћемо у априлу стићи у славну Србију! Позивамо вас на наш концерт!" - tim rečima se bend obratio srpskoj publici na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Alkonost je osnovan 1996.godine i uz Arkonu i Grai, predstavlja jedan od najznačajnijih ruskih folk metal bendova. Tokom 20 godina postojanja postava se više puta menjala, da bi se konačno stabilizovala 2013.godine. U svojoj diskografiji beleži 10 studijskih albuma, a poslednji, pod nazivom "Песни белой лилии", objavljen je 2016.godine.

Bendu Tamerlan ovo će biti oproštajni koncert u Beogradu, zbog preseljenja Timura, glavnog čoveka koji stoji iza ovog sastava. S druge strane, sastavu Ognjena kočija će ovo biti prvi nastup u Beogradu, pa je ovo idealna prilika da premijerno čujete kako zvuče novosadski pagan metalci.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/174725926637099/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku