ARHANGEL FEST 2 u maju u Grockoj!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Drugi „Arhangel Fest" biće održan 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj!

Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest" na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili Ritam nereda, Orthodox Celts, Mortal Kombat i drugi, MK Arhangel najavljuju još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival!

Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja  muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo" kažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene čija imena će saopštiti u narednom periodu.  „Uz njih će, naravno, nastupiti još nekoliko sjajnih bendova koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju."
 
Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: "Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja."
 
Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo" poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je BESPLATAN!

Facebook event: https://goo.gl/ahJjJB 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku