Bluz rok veče 17. marta



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Klub "ULICA Music Bar" (ex PTICA) i Voxel Studio, vam predstavljaju "ELECTRIC BLUES NIGHT", festivalsko veče domaće bluz rok scene.

Tri grupe koje su izgradile renome kod publike udružuju se 17. Marta: Bluz Mašina (Beograd), Cotton Pickers (Mladenovac), The Petting Blues Band (Novi Sad). Ovo je prilika da se nova publika upozna sa radom bendova na kojima ostaje bluz rok scena u Srbiji, a već postojeća publika će moći da uživa u 4 sata raznovrsnog muzičkog programa.

Ono što je interesantno je da su sve tri grupe na pragu ostvarenja novih autorskih albuma, tako da će pored biranih standarda izvesti i svoje najnovije autorske kompozicije.

Na koncertu se očekuju i renomirani specijalni gosti iznenađenja, a na kraju večeri održaće se i jam session, u pravom duhu bluz rok muzike. Ovo je prilika koju ne bi trebalo propustiti.

Koncert počinje u 21:30, okupljanje već od 21h u klubu "ULICA Music Bar" (ex PTICA) u Balkanskoj 13.
Obavezna rezervacija mesta na 064/610-99-84
Cena karte u pretprodaji: 350 dinara
Cena karte na veče koncerta: 400 dinara





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku