Clouie predstavlja Maksimir session!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Maksimir session za pjesmu Kraj najava je predstojeće turneje pod nazivom: „Sezona sviranja i diranja!"

Clouie osvježen novim vizualnim identitetom ulazi u sezonu jači nego ikada. Pun šala i pošalica, novih dosjetki i melodija proći će desetke gradova sam ili uz društvo svojih kolega. Dobrom zabavom nitko neće biti zakinut!

Clouie je prvi anti – kantautor u Kozmosu. Živi i radi u Zagrebu. Nastao je početkom 2016. godine i do sada je odsvirao dosta dobrih koncerata diljem Balkana. Nakon pauze od godinu dana ponovno uzima uzde u ruke i nastavlja se boriti protiv propisanih glazbenih pravila. On je zapravo Ratnik sa sela koji sa skupinom svojih ministara pokušava donesti tračak sreće na našu tužnu scenu. Nastupa ponekad sam, a ponekad sa svojim ministrima i ne boji se zlih jezika. Pušta selo neka priča. U idućih godinu dana sprema samo vrhunske šale i pošalice na koje niti najtvrđi likovi neće ostati ravnodušni. Njegov rad podijeljen je u tri etape, odnosno sezone u kojima će mijenjati oblik, ali i dušu. Clouiejev slogan pod kojim pegla dalje je vrlo jednostavan: "Samo jako i samo lagano."

Maksimir session: https://www.youtube.com/watch?v=egBGpLPrOrg




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku