Domaći metal sastav Quasarborn je objavio drugi po redu singl „Blood Honey“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Domaći metal sastav Quasarborn je objavio drugi po redu singl „Blood Honey", s svog predstojećeg debi-albuma.

„Blood Honey je kratka, jednostavna, direktna pesma koja više podseća na tradicionalniji treš metal u poređenju sa ostalim numerama na albumu. Tihi (bubnjevi) je smislio frazu „Blood Honey" pre nekoliko godina i ona se savršeno uklopila kao naziv pesme koja govori o ratu oko nafte, lažnim vestima, modernom ratovanju, terorizmu i moćnim ljudima koji koriste okolnosti da guraju svoje interese. U pesmi se postavlja pitanje: „Nad kim ćete vladati kada više ne bude živih?", rekao je Luka Matković, frontmen benda.

Vizuelni identitet koji prati ovo izdanje je takođe delo Marka Danilovića Tihog, a singl se može čuti na svim digitalnim platformama.

Link za YouTube vizualizaciju pesme je https://youtu.be/Z65wtO8KU1kSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku