Eddie Richards 21. aprila u Nišu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Niš će 21.04. imati priliku da ugosti dva tech-house veterana! U goste dolaze momci kojima ne treba posebna najava. Svakome ko sebe smatra ljubiteljem elektronskog zvuka će biti jasno kakvo se veče gurmanluka sprema.

Britanski kum house i techno zvuka, gospodin Eddie Richards poznat i kao Evil Eddie, Jolly Roger i Kode, jedan je od pionira ove muzike.

Na sceni je od početka osamdesetih godina kao rezident svetski poznatog Camden Palace kluba u Londonu koji je i izglasan kao najbolji klub na svetu.

Takođe je osnivač danas vec legendarnih Sunrise, Energy i Helter Skelter žurki.

Bavljenje produkcijom dovodi do izdavanja velikog klubskog hita "Acid Man" koji ulazi u top 20 na UK listi singlova. Nakon ovako velikog uspeha sledi saradnja sa globalno poznatim imenima među kojima su Ralphi Rosario, Orbital i The Shamen. Slede izdanja za End Recordings, Hypervinyl, Matter/Form, SoCo Audio, Northern Lights, LHB…

Eddie Richards danas je vlasnik DJ agencije dy-na-mix i izdavačkih kuća Lunar Tunes i Storm. Nalazi se bukvalno u svakoj knjizi, dokumentu i filmu koji se bavi dance kulturom.

http://www.eddierichards.net/

Naš pandan, pionir i pokretač mnogih turbulencija u tech-house vodama u Srbiji svakako je Aleksandar Pavić.

DJ, promoter i producent poznatiji kao DJ Lale zaista jeste uključen na "ludi akumulator" kako on voli da kaze. DJ Lale 1994. godine osniva profesionalnu organizaciju Happy People – United Youth of Belgrade, koja okuplja mlade i kreativne ljude i na različitim lokacijama organizuje veoma posećene "no limit" zabave. Od 1995. godine prisutan je na svim bitnim dešavanjima u Beogradu kao nezaobilazni sastojak. Muzički stil koji obiluje njegovim setovima je engleski tech-house, sa primesama chicago funk, progressive, tribal i deep house zvuka.

"Organizovanje žurki je sve zahtevnije", kaže Lale. "Publika je naslušana, želi nova pomeranja. Nove ideje su bitne, zujanje je bitno – turizam & clubbing! I dalje ima pravih i dobrih vibracija, samo ih treba naći!"

https://www.facebook.com/happypeople.ofc/

Sa lokalne trpeze kao aperitiv Cyberphunk DJ Intro Set.

http://cyberphunk.net/

Više informacija na Facebook event-u Godfather of british house and techno





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku