Elisha najavljuje prvi samostalni album Chapters



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Eliša Papić, dolazi iz Pule i nastupa pod aliasom Elisha. Prvog samostalni album Chapters izlazi 1. travnja u digitalnom obliku na online trgovinama poput iTunesa, GooglePlaya, Amazon Musica, Spotifya itd.
Album kroz 13 pjesama obuhvaća široki spektar žanrova, od indie folka i countryja, preko rocka i bluesa do elektronskih žanrova poput big beata, duba i downtempa.
Album je nastao u vlastitoj produkciji te je samostalno i snimljen u suradnji s više glazbenika koje sam upoznao tokom godina, a čiji popis raste sa svakom pjesmom.
Neki od njih su saksofonist Manuel Manzin (ex Elm Street Escape), gitarist Ivan Jović (NORD, Mortal Divinity, Negdje Između, Antitodor), gitarist Vlado Remeš (From Another Mother), folklorna pjevačica Cristina Vrancianu iz Rumunjske, pjevačica Kristina Magritte iz Osijeka itd.
Neke od pjesama možete već poslušati na sljedećem linkovima :


Za dodatne informacije možete posjetiti neke od sljedećih stranica : 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku