Fijuk sajam, 9.3.2018. CUK Imago



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Za martovski Fijuk sajam, 9.3.2018, organizatori su spremili velika i prijatna iznenađenja. Uz već poslovično dobar program, inspirativne učesnike i originalnu i nezavisnu produkciju za male pare, ovog puta čeka vas program u vidu velike nagradne igre i aukcija slika, crteža i grafike. Bogat program će uživo voditi Super Banko i Mileta, već prekaljeni voditelji radijskog programa MKC Kombinata.

U 21h počinje sitoštamparska benefit radionica na kojoj ćemo vam štampati print Aleksandra Opačića, „Malo crno mače" a novac od štampanja i dobrotvornih priloga ide za lečenje mace Senke.

Od 23h zagrevanje, a u 24h DJ Super Banko koja „ne poštuje formu i priliku, već kuk i dobar zvuk" i čiji će se DJ s(pl)et sastojati od neprepletivih muzičkih žanrova.

Sem toga, na sajmu ćete imati prilike da učestvujete u radionici bedževa i po prvi put radionici magneta (na Kvartumovom štandu), kao i u nesvakidašnjoj radionici kod Jo's Angels – konstrukciji i dekonstrukciji jestivog zombija pod nazivom „Druga Jo's Devils' Zombie 8мартовска Extravaganza".

Vidimo se na starom mestu (CUK Imago, Dečanska 14) od 17h pa do duboko u noć, a vi dođite i svojoj lepšoj ili jačoj polovini ulepšajte osmi ili deveti mart.

UČESNICI SAJMA:

Belgrade Raw*Kvaka Centar*Besna kobila, Komiko, Modesti*Kingdom of Bullshit*Gordana Basta i Aleksandar Zograf*Pesničenje*Amanita Dodola*Udruženje Kurs*Miloš Petrović (Naša Kuća)*Aleksandar Obućina (Ulična džukela)*Aleksandar Denić*Kosmogina*KIZ Baraba / CLS*Deve*LOM*Sirius Production*Beogradski grafiti*Sofija Modošanov*Anđela Srejić Art*Aleksandar Jevtić*Confusion Specialist*Jadranka Ahlgren *Boris Stanić*Midži koji žvrlja*Kvartum*Asterijan*Studiostrip*Omča*Marko Malk*Mubareć*Novo doba*Fijuk*Studenti FMK*SKCNS i Dirty Gvero*Šok zadruga*BijouxTerrier & Sloga*Bagsuz*Morbus Gravis*Sam Sam Smislio – Pavludin*Kabrionela Crafts*Blejboj novčanici*Duja: keramika*22nd Design Marijana*Lavirint art*Keramički studio br.2*Jo's Angels*#ToBiTiVolela printovi*

Ivent na Fb-u: https://www.facebook.com/events/135552643933430/permalink/140102090145152/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku