Ludwig Ludwig obznanio novi singl ‘Kao san’Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kultni kruševački post punk electro industrial duo Ludwig Ludwig ovih dana je u javnost pustio još jedan singl „Kao san", koji će se uskoro naći i na njihovom već dugo iščekivanom albumu prvencu.

Pesma „Kao san" snimljena je u kruševačkom studiju „Bird". Posao snimatelja i producenta obavio je Zoran Vasić, član grupe ZAA, negdašnji saborac Ljube i Saše iz vremena legendarne Katabazije.

Do sada je Ludwig Ludwig snimio pet pesama (Idu gradom, Okovani, Moj Bog, Naglo i Kao san) za debi album, a još toliko je u planu.


KAO SAN

Kao mesečevo mleko,

i sasirena krv Mreškaju se naše usne,

i skupljaju u strv Crni kovčeg je po strani,

od svile ima krov Svileno pozovi me večeras,

biću samo tvoj!

Kao san, kao san…

LUDWIG LUDWIG je dvočlani post punk electro industrial sastav osnovan jula 2016. u Kruševcu oformljen od strane frontmena grupa Katabazija i Scarps.

Postavu čine: Ljubiša Jovanovic – vokal i Saša Ognjanovic – gitara, programming. Autor tekstova je Ljubiša Jovanović, a autor muzike Saša Ognjanović.

https://www.youtube.com/watch?v=Vh4Ntmyj-aA
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku