Plutonia predstavila novi spot/singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Beogradski bend Plutonia snimio je spot za novu, akustičnu verziju svoje pesme “Sanjam”, romantične atmosfere i senzualnog aranžmana, ujedno i peti singl koji najavljuje predstojeći debi album.

Poznati po čvrstom rock zvuku, momci i devojka iz Plutonie opet su dokazali staru činjenicu da najlepše balade upravo pišu rokeri. Pesmu “Sanjam” komponovao je i aranžirao gitarista benda Zlatko Bokun dok je autor teksta Jelena Sitarica.

Ovim spotom vratili su se korenima, gitari i glasu, a istovremeno su u najboljem svetlu predstavili novu pevačicu Karolinu Avramović.

Audio produkciju potpisuju Zoran Šćekić i Ilija Perić a gost muzičar na violončelu je Biljana Slijepčević iz benda Sorabi. U realizaciji spota učestvovali su Marijana Rajić i Katarina Kaznovac kao vođe vizuelnog kreativnog tima.

Plutonia je osnovana pre 17 godina u Beogradu i nakon više od 600 klupskih svirki, koncerata i festivala kao i promena sastava sadašnji članovi Plutonie su: Karolina Avramović - vokal, Zlatko Bokun - gitara, Predrag Ćesarević - bas gitara i Srđan Duždević - bubnjevi.

Sa zavidnom klupskom istorijom, kao skup iskusnih muzičara, Plutonia se godinama svrstava u vodeće beogradske cover bendove, a u poslednje četiri godine se predstavlja publici i sa autorskim materijalom.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku