Pogonbgd 3. marta u ElektropioniruSviđa ti se? Javi ostalima!

Bend Pogonbgd održaće koncert 3. marta u beogradskom klubu Elektropionir (Cetinjska 15), početak svirke zakazan je za 21 sat, cena ulaznice je 300 dinara, karte se mogu kupiti na dan koncerta, na ulazu kluba.

 

Za predstojeći koncert Pogonbgd je pripremio bogatu i energičnu set listu sastavljenu od najboljih pesama sa svih dosadašnjih izdanja, uz nekoliko numera koje bend dugo nije svirao uživo. Na svirci će biti premijerno predstavljene nove majice benda, koje će posetioci moći da kupe po povoljnim cenama.

 

Pogonbgd postoji od 2004. godine, bend je do sada objavio 3 albuma: „U samoodbrani" 2011. godine, „Moji hroji" 2012. godine i „Pogonophobia" 2017. godine. Tokom karijere grupa se istakla autentičnim pank zvukom i euforičnim koncertima sa mnogo energije. Pogonbgd će premijerno nastupiti na Explosive bini ovogodišnjeg Exit festivala, koji se od 12. do 15. jula održava na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku