Sink, Infinitiv i Brat zajedno u GKC Užice



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 17. marta, u Gradskom kulturnom centru Užice, nastupiće bendovi Infinitiv (Požarevac/Beograd), BRAT (Užice) i grupa Sink (Beograd). Biće ovo tročasovni koncert bendova sličnog zvuka i senzibiliteta koji će užičkoj publici predstaviti svoj dosadašnji rad, mnogo novih pesama, kao i one sa kojima su Užičani već mogli da se upoznaju.

Infinitiv je tročlani sastav nastao u Požarevcu krajem 2010. koji danas radi i stvara u Beogradu. 2012. su izdali svoj prvi EP pod nazivom ''Deep inside''. Posle dosta svirki širom Srbije i učešća na festivalima i takmičenjima (BDFL 2013, Majska gitarijada 2012), bend krajem 2013. objavljuje svoj prvi album ''U beskraj''. Nakon toga, bend započinje koncertnu promociju pesama sa prvog albuma, kao i izradu i promociju pesama koje ce se naći na drugom albumu. U julu 2016. bend osvaja prvo mesto na Kuršumlijskoj gitarijadi.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=vMrWD_wXMhs

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Posle nastupa u Beogradu, svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom koncertu, gde će biti domaćini beogradskim bendovima, a užička publika zna šta može da očekuje od svojih sugrađana.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=88OqsWUSbyg

Sink je bogradski bend nastao 2012. godine. Iza benda su dva snimljena albuma od kojih je prvi objavljen 2014. godine pod nazivom "Sve što nisam ja", dok je drugo izdanje benda objavljeno i promovisano koncertom u Domu omladine Beograda u maju prošle godine pod nazivom "Pred stubom srama...". Sink se publici predstavio brojnim spotovima, gostovanjima kao i nastupima na mnogim festivalima od kojih su najzvučniji Exit festival, Kuršumlijska gitarijada, Vračar Rocks, Dev9t i mnogi drugi... Sink aktivno promoviše novi album koncertima širom zemlje.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=scrtUgp8HY8

Ulaznice će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 200 dinara. Početak koncerta najavljen je za 21h.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku