What Lies Beyond izbacili prvi singl 'Bitter Truth' s nadolazećeg debitantskog albuma!Sviđa ti se? Javi ostalima!

What Lies Beyond je peteročlani moderni hard rock/metal band iz Solina.

Band je osnovan 2012. od strane Ivana Šipića i Filipa Samardžića, ali od tada prolazi kroz brojne promjene članova u sastavu sve dok na bas gitaru nije došao Ante Topić 2015., a na ritam gitaru Ante Katinac i bubnjeve Marin Jakić 2017. godine.

2015. izdaju EP ,,Transcedence'' koji broji preko 14 000 pregleda online, a krajem 2016. band ulazi u BETONIC GROUND studio Vojana Koceića da bi snimili debitantski album ,,Coup De Grâce'' čiji je mix i mastering obavio Henrik Udd (Bring Me The Horizon, Hammerfall, Architects, At The Gates…).

Prvi singl s nadolazećeg album ,,Bitter Truth'' možete poslušati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=DQ56aepvn6QSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku