What Lies Beyond izbacili prvi singl 'Bitter Truth' s nadolazećeg debitantskog albuma!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

What Lies Beyond je peteročlani moderni hard rock/metal band iz Solina.

Band je osnovan 2012. od strane Ivana Šipića i Filipa Samardžića, ali od tada prolazi kroz brojne promjene članova u sastavu sve dok na bas gitaru nije došao Ante Topić 2015., a na ritam gitaru Ante Katinac i bubnjeve Marin Jakić 2017. godine.

2015. izdaju EP ,,Transcedence'' koji broji preko 14 000 pregleda online, a krajem 2016. band ulazi u BETONIC GROUND studio Vojana Koceića da bi snimili debitantski album ,,Coup De Grâce'' čiji je mix i mastering obavio Henrik Udd (Bring Me The Horizon, Hammerfall, Architects, At The Gates…).

Prvi singl s nadolazećeg album ,,Bitter Truth'' možete poslušati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=DQ56aepvn6Q



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku