ZOSTER 13. i 14. aprila u Gerila bar-u!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bosansko-hercegovački reggae fenomen poznatiji kao Zoster, održaće dva koncerta 13. i 14. aprila u novosadskom Gerila bar-u. Bitno je napomenuti da je prvi koncert već rasprodat u celosti, a da i za drugi vlada podjednako veliko interesovanje.

Bend trenutno radi na snimanju dva nova singla, koji će kao jednu od glavnih karakteristika imati uticaj muzičkog senzibiliteta '80-ih godina. Nakon toga, uslediće izlazak novog albuma.

Kao razlog za dolazak u Novi Sad, bend navodi to da je uživao letos tokom boravka na Exit festivalu, kao i  da se uželeo Novog Sada i novosadske publike.

Karte za koncert 14.aprila mogu se kupiti isključivo u Gerila baru, Trifkovićev trg 3.

Prvih 100 karata po ceni od 800 dinara.
Drugih 100 karata po ceni od 900 dinara.
Trećih 100 karata po ceni od 1000 dinara.

1. 13.april
https://www.facebook.com/events/koncert13april
2. 14.april
https://www.facebook.com/events/koncert14april



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku