Adisa Zvekic a.k.a. Diamusk izdaje "Live EP"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

"Jungeltelegrafen Live Session" je naziv novog izdanja koje potpisuje Diamusk, a koje će biti dostupno od 7. aprila kao EP na svim digitalnim platformama kao i na bandcamp-u. Objavljen je video spomenutog nastupa koji je snimljen 11. marta u Skogen studiju u Bergenu, u Norveškoj, sešn je nastao za norveški radio program Jungeltelegrafen, koji emituje državna radio televizija NRKInače, EP sadrži po dvije pjesme sa albuma "Wadada" i "Freedom", a Adisa Zvekić – Diamusk (vokal) i Aldin Hasanović (gitara), glavne osobe iza ovog projekta, okupili su vrsne lokalne muzičare te predstavili kako izgleda djelić živog nastupa Diamusk. Tako su pored njih svirali basista Pablo Telez (Pablo Tellez), trubač Hallvard Lyssand, za saksofon i flautu je bio zadužen Bjorn Blomberg, klavijature je svirao Knut Vidar Garlid, a za bubnjevima se našao IvarThormodsæter, koji je inače član kultnog norveškog benda Ulver."






Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku