BY-PASS u Elektropioniru 14. aprila



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Foto: Nemanja Đorđević

Posle kratke pauze u radu i promena u postavi, pančevački BY-PASS je ponovo u punoj snazi i u okviru prolećne turneje, posle Novog Sada, Vršca i Subotice sledeći u nizu je Beograd, čijoj će se  publici po prvi put u ovom sastavu predstaviti u subotu 14. aprila u klubu Elektropionir, sa početkom u 21h. Ljubitelji benda imaće priliku da pored pesama sa oba albuma čuju i nešto premijerno i ponovo osete specifičnu atmosferu i energiju koji su karakteristični za BY-PASS nastupe.

Ulaznice će na ulazu biti dostupne po ceni od 500 dinara.

BY-PASS je pančevački bend koji je na početku karijere stilski bio pod uticajem Progressive Rock, Metal, Stoner Rock i Grunge-a, da bi se vremenom oblikovao u nešto što je po definiciji najbliže kombinaciji Atmospheric Rock, New Prog i Alternative Metal podžanrova.

Za nešto više od dve decenije postojanja bend iza sebe ima dva studijska, zvanično izdata albuma, učešća na mnogim kompilacijama kao i niz uspešnih koncerata u zemlji i inostranstvu. Albumi "Psychoactive" (2000, ITMM) i "Pustinjom" (2014, Multimedia Music) su visoko ocenjeni od strane domaćih i stranih kritičara i medija (SAD, Italija, Švedska, Portugal, Hrvatska, BiH) i zauzeli su zajedno sa singlovima visoka mesta na regionalnim top listama.

Među zanimljivostima iz rada benda može se izdvojiti učešće u soundtrack-u kanadske TV serije "ZOS: Zone of Separation", kao i to da su legende srpske rok scene Bjesovi izbacili obradu pesme "Sjaj" kao prvi singl sa albuma na kojem su obrade njihovih omiljenih pesama sa Ex-Yu područja. BY-PASS je takođe poznat i po produkcijskom kvalitetu studijskih albuma, u čiji proces su bila uključena eminentna imena domaće (Aleksandar Radosavljević, Nikola Vranjković, Zoran Đuroski) i svetske scene (Geoff Pesche - Abbey Road Studios, London).



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku