DREDDUP + TAMERLAN + FROZEN MOONLIGHT koncert u CK13 4 maja - oprostajni koncert sa bendom TAMERLAN



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Klub CK13 sa ponosom predstavlja glasno i energično veče 4. maja!

Nastupaju 3 dobro poznata benda u underground vodama: TAMERLAN, DREDDUP i FROZEN MOONLIGHT.

Ovo će ujedno biti i poslednja prilika da vidite death folk akustični projekat TAMERLAN uživo u Srbiji pošto se on seli daleko u Aziju. Veče će otvoriti Tamerlan, death folk projekat Timura Iskandarova. Projekat je nastao 2006. godine i iza sebe ima 4 albuma i nekoliko EP-ja. Od samog pocetka projekta Timur istražuje mistične, minimalističke i okultne sfere akustičnog zvuka, obraćajući pažnju na ambijentalnu jezu i mračnu energiju. Bend će nastupiti u punom sastavu, uz podršku nekih starih članova i izvešće jedan best of sa svojih izdanja te predstaviti i nekoliko novih numera koje će se naći na novo albumu. Bend će se ovom prilikom oprostiti od Srbije a na našu veliku radost, koncert će biti sniman audio/video te će se u budućnosti verovatno naći u obliku jednog live izdanja. Njihov prethodni album 'Luciferian' izglasan je za metal album godine na SMP portalu pre 2 godine. Nakon njih na scenu će izaći mlad bend FROZEN MOONLIGHT,koji su nastali krajem 2013. godine.Ovaj mladi bend svira kombinaciju melodic death metala, groove metala i metalcore-a. Promovisaće svoj novi singl "Cinder" koji je izašao početkom oktobra , kao i deo novog materijala sa EP-a koji izlazi na jesen ove godine.Takođe počastiće vas i sa svojim starim pesmama sa prvog, već poznatog, EP-a "Dat Victoria Vires" iz 2014 godine, koji je Global Metal Apocalypse proglasio za najbolje srpsko metal izdanje iste godine. Kraj večeri je rezervisan i za najstariji bend koji će nastupiti 4. maja, u pitanju su DREDDUP. Pošto je Timur takođe član i ovog benda, ovo će takođe biti oproštajni koncert benda dreDDup sa njim i poslednja prilika da vidite bend u ovom sastavu. dreDDup je nastao 1997. godine u Novom Sadu. Bend iza sebe ima 7 studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonsku elektroniku začinjenu sa industrial i dark rock elementima. Tokom godina radili su muziku za teatar i film i nastupali su, između ostalih, i kao support bendovima poput The Prodigy, Marilyn Manson, Deathstars, DAF, Laibach... Jedan su od rethih srpskih bendova koji je imao više Evropskih turneja. Trenutno rade na novom albumu a za ovaj koncert spremili su neka iznenađenja.

satnica:

21:00 - TAMERLAN (death folk) - https://www.facebook.com/groups/tamerlan.deathfolk
22:00 - FROZEN MOONLIGHT (melodic death metal/groove metal/metalcore) - https://www.facebook.com/pg/FrozenMoonlightNS
23:00 - DREDDUP (demonic electronic) - https://www.facebook.com/dreddup

ulaz: 300 din

više informacija na samom eventu:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku