Dža ili bu u Beočinu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski punk-rock bend DZA ILI BU sviraće po prvi put u Beočinu posle 30 godina postojanja! Nebojša Simeunović Sabljar (gitara), Stojan Radičević (vokal, gitara), Duško Milojević (bas) i Dejan Milojević – Kid (bubnjevi) osnovali su grupu 1. maja 1987. godine, a do sad su izbacili 7 studijskih albuma, iza sebe imaju više od 700 koncerata! Trenutno rade na novom albumu i nastavljaju seriju koncerata po državi i regionu!
https://www.youtube.com/watch?v=W5quXqf57N0

Divlje Svinje su pank rok bend iz Novog Sada, nastao početkom 2016. godine. Čine ga Aleksa Pogrmić (glavni vokal i gitara), Frane Malenica (bubanj), Stevan Mijučić (gitara i bek vokal) i Novelja Korać (bas gitara i bek vokal). Nakon godinu dana predanog rada, 2017. izlaze iz vežbaonice i u novosadskom studiju "Alpha" snimaju svoj album prvenac "Ne gledajte televiziju" i spot za naslovnu numeru. Do sada je bend delio binu sa imenima kao što su Goblini, Brkovi, Gužva u 16-ercu, Dža ili Bu, sa kojima će nastupati i u Beočinu!
https://www.youtube.com/watch?v=ggd2rhkZbQA

UV je bend nastao u Novom Sadu u maju 2016. godine od strane nekadašnjih članova benda Uvertira i od tada rade na snimanju svojih pesama i održavanju što više koncerata. Neki od koncerata su bili na Trgu Slobode u Novom Sadu, kao i na festivalu BARF u Beogradskom Domu omladine i na prošlogodišnjem Demofestu. Izbacili su jedan album koji možete preslušati na njihovom youtube nalogu. 
https://www.youtube.com/channel/UCwU4uMxo9bDfdX-5s2UoDtg

Koncert će otvoriti energični BellToll, Letonski hardcore sastav na svojoj prvoj evropskoj turneji, do sad imaju dva izdanja iza sebe W.T.M.W. (2017) i BellToll (2018) koja možete preslušati na njihovom bandcamp nalogu. 
https://belltollhc.bandcamp.com/

Ulaznice za koncert će u pretprodaji koštati 400 dinara, dok će na vratima na dan koncerta biti 600 dinara. 

Prodajna mesta: 
Underground Disco Beočin (Dom kulture, Beočin) svakog dana od 17 do 00h
Rock Caffe (Cementaška 1, Beočin) radnim danima od 12 do 00h
Picerija Boler (Trg cara Lazara BB, Beočin) od ponedeljka do subote u periodu od 8 do 23h
Crna ovca (Kralja Aleksandra 10/ I sprat) od ponedeljka do subote u periodu od 18 do 23.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku