Hornsman Coyote se vraća u Bosnu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon sjajnog nastupa sa legendom reggae/dub muzike, Lee Scratch Perryjem, Hornsman Coyote nastavlja koncertnu turneju kojom promoviše svoje poslednje studijsko ostvaranje „Sevengreen" (Ammonite Records, 2017.).


Hornsman Coyote posle dužeg vremena nastupa ponovo u Bosni.

Naime, Hornsman Coyote posle dužeg vremenskog perioda nastupa ponovo u Bosni, i to u Sarajevu i Mostaru.

Nastup u Sarajevu će se održati 6. aprila u klubu Jazzbina, dok će dan kasnije Hornsman nastupiti sa svojim sound systemom u OKC Abrašević, Mostar.


Publika u Bosni će pored pesama sa novog albuma imati priliku da uživa i u starim hitovima legendarnog reggae/rock muzičara, kao što su: Glow Jah light, Belly of the beast i Seems like revolution.


Više informacija o cenama karata i detaljima nastupa možete pronaći na sledećim linkovima:


06.04. – Club Jazzbina, Sarajevo

Event: https://www.facebook.com/events/160659001143196/?ref=br_rs


07.04. – OKC Abrašević, Mostar

Event: https://www.facebook.com/events/173457393449822/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku