ZAA u Beogradu i Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kruševački krosever sastav ZAA je, nakon zimskog zatišja, krajem marta otpočeo svoj novi ciklus delovanja. U sklopu proslave decenije postojanja grupa je najpre obznanila javnosti svoj novi glas, koji pripada Anđeli Ilić i donekle izmenjeni zvuk putem video singla „Closer", koji najavljuje skori kraj rada na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu.

Prvi set slavljeničke turneje otpočeo je prošlog vikenda u kultnom niškom klubu „Feedback", te u leskovačkom „Tesla bar"-u, da bi svoj puni kapacitet dostigla 27. aprila u pabu „Lazino tele" u Novom Sadu, dok veče kasnije sledi i beogradska promocija nove ZAA priče u „Zappa barci".

Kako je bilo u niškom „Feedback"-u možete ppročitati u nastavku.

"Dok Sanja priprema svoj evropski nastup, Nišlijama je sa Anđelom bilo divno. Ona je mlada, talentovana i ima plavu kosu. Mogla se osetiti blaga stidljivost na sceni. Međutim, raskoš i besprekor njenog glasa je iznova i iznova pokoravao prisutne"... (Ana Stamenković, BalkanRock)

„Iako su na društvenim mrežama i komentarima na YouTube-u mišljenja podeljena, gde neki impliciraju da Anđela ne može da zameni Sanjin vokal a drugi da se savršeno uklopila u bend – niška publika je sinoć bez rezerve prihvatila novi zvuk grupe ZAA i sa apsolutnim odobravanjem komentarisala Anđelino pevanje i ponašanje na sceni"... (Nemanja Stevanović, Ananas Magazin)

Pred predstojeće nastupe u Novom Sadu i Beogradu svaka vrsta vaše podrške biće nam dragocena te vas svesrdno pozdravljamo nestrpljivo iščekujući vaš odziv.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku