DAN MLADOSTI uz Zbogom Brus li i Navy ne obećava!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bendovi ZBOGOM BRUS LI, NAVY NE OBEĆAVA i MISHA MASHINA & MASHTRAKALA pozivaju vas na "pijanku/igranku" povodom Dana mladosti, 25.maja u klubu Fest u Zemunu!

 

Zbogom Brus Li su utemeljivači prepoznatljivog pankburaškog zvuka. Počeli su da sviraju u Novom Sadu davne 1992. godine kao melodični post pank sastav. Vremenom su se razvili u majstore štimunga koji vešto kombinuju Punk'n'Roll ritmove sa tradicionalnim notama tamburaške ravnice. Za dvadeset i pet godina postojanja su često stizali da sviraju u bivšim republikama stare Juge: Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u susednim zemljama: Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji i Austriji. Gotovo svaki veliki festival u regionu je imao priliku da ih bar jednom ugosti. Bogata diskografija i bibliografija svedoče o poletu i elanu koji Zbogom Brus Li sa sobom donose. U narednom periodu spremaju nova izdavačka iznenađenja, kao i dalje obilaske dragog im komšiluka.

NAVY ne obećava – "jedan od najodvratnijih bendova koji tumaraju hodnicima BIGZ-a". Za kratko vreme uspeli su da zbune pola scene svojim neprimernim ponašanjem i prozivkama pa sujetni umetnici nisu sigurni da li treba da ih vole ili mrze. I dok se sa dna i dalje podize prasina NAVY ne obećava sprema prvi album koji ćete imati prilike da čujete u celosti pre nego što bude objavljen na jesen, kao i još po neko iznenađenje. Ovom prilikom želeli bi da izjave: "Mi zezamo samo ljude koje volimo. A što ih zezamo? Pa zato što želimo da budu bolji. A ko se ljuti, zna se šta mu sledi. Ko je sledeći na redu? Saznaćete u sledećem spotu koji dolazi uskoro. U međuvremenu dođite u Klub Fest da zajedno proslavimo dan mladosti kako mu dolikuje – ispod stola."

Nekada davno, kada nije bilo onog što je kasnije nastalo, bilo je ranije, a i bilo je nepostojeće. Kasnije, kada je nepostojeće postalo postojeće, nešto je nastalo i tako je sve počelo, osim onog što je počelo ranije, a ne kasnije. Misha Mashina & Mashtrakala su taj nepostojeći početak postojanja. Ili tako nekako. A možda i nikako.

"Očekujemo pun klub veselih omladinaca i omladinki. Ne propustite priliku da povedete sve svoje drugare i drugarice pa da zajedno napravimo svirku za pamćenje" najavljuju ova sjajna tri benda. Zato – vidimo se u klubu Fest u Zemunu 25.maja od 22h!

Ulaznice će se prodavati na ulazu po ceni od 300 dinara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/401047720365030/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku