Debitantski album PALMS VOICE: Borisov “saundtrek za potpunu izolaciju”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Za Dan mladosti PALMS VOICE (Boris Milanović - gitarista i vokal grupe TRIKO) objavljuje debitantski album u izdanju Pop Depresije i Kišobrana.

Boris je tokom poslednjih godina svoje elektronske radove objavljivao i pod imenom Optimus Prime, a ove godine definitivno je uobličio muzičke skice koje su nastale još 2007. godine u 14 pesama koje vam predstavljamo. PALMS VOICE svoju mešavinu pop muzike i elektronike, eklektike i euforije, terapije i kreativnog transa opisuje i  kao "saundtrek za spaljivanje svih mostova i potpunu izolaciju".

"Nadam se da će ovaj album biti tek prva faza u realizaciji ideja nastalih u kreativno najuzbudljivijem i najplodnijem periodu mog dosadašnjeg bavljenja muzikom. Ostalo je još puno neizraženih frustracija i otkrovenja," kaže Boris povodom premijere PALMS VOICE.

Album je od 25. maja dostupan na svim digitalnim platformama (deezer, Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play...), kao i na bandcamp stranici http://palmsvoice.bandcamp.com, a do kraja leta i kao limitirano fizičko izdanje. Palms Voice je raspoložen da svira svuda gde ga pozovu, javite se!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku