Gordan Lazinica predstavio singl "Gay Scat Shall Prevail"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski muzičar Gordan Lazinica je objavio pesmu (skit) pod nazivom 'Gay Scat Shall Prevail'. Pesma je snimljena u studiju 'Blaze' u Beogradu. Za snimanje, miks i mastering je bio zadužen Miloš Mihajlović. Artwork je uradio Vladimir Stanišić (Wlad Sinnistrat). Dizajn logoa je uradio Dušan 'Fantazmo' Perunović. Producentski deo posla su uradili Miloš Mihajlović i Gordan Lazinica.

Pesma predstavlja eksperimentalnu formu i spada među najkraće snimke koje je autor do sada objavio, traje svega jedanaest sekundi. Snimak je moguće čuti na Youtube kanalu, kao i na Soundcloud profilu.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OluOY8nQ12M&feature=youtu.be
Soundcloud: https://soundcloud.com/kristiko/gay-scat-shall-prevailSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku