Hornsman Coyote nastupi u Užicu i Čačku



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon sjajnog nastupa na Natural Mystic Festivalu u Gornjem Milanovcu, Nemanja Kojić Kojot nastavlja svoju promotivnu „Sevengreen" turneju nastupima u Užicu i Čačku.

Nastupi su zakazani za 11. maj – GKC Užice i 12. maj – Srpski Pub,  Čačak. Hornsman Coyote će nastupati sa svojim soudsystemom koji čine Đurđica Vali Gajić (prateći vokal) i Martin Gak (poznatiji kao Selecta Martinez; dj).

Na koncertima u Užicu i Čačku, za kupovinu će biti dostupne nove Hornsman Coyote majice, koje možete poručiti putem mejla: differentstringsbooking@gmail.com; dok sav info o majicama možete pronaći na zvanićnoj Hornsman Coyote facebook stranici.

Poslednji spot koji je Hornsman Coyote objavio za instrumentalnu numeru „Bitter sweet" možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=ldTyhAkucxQ

Kako nezvanično saznajemo iz Hornsman Coyote tabora, za ovog muzičara predstoji izuzetno aktivna letnja sezona koja će se manifestovati u nekoliko turneja, od kojih je za sada najavljena samo sedmodnevna turneja po Poljskoj.

Eventi:
Užice  -https://www.facebook.com/events/182520285713133/
Čačak - https://www.facebook.com/events/1689374577819441/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku