,,OKVIR": Ensh objavio zarazni mikstejp pred nastup koji priprema za 31. maj u Sprat baru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

ENSH OBJAVIO MIKSTEJP ,,OKVIR" I NAJAVIO NASTUP U SPRAT BARU
Zarazni mikstejp za diskoteke ,,širom Jugoslavije"

Kako zvuči inspiracija u kojoj se prepliću grupa Ti, Repetitor, Dogs In Kavala, Bitipatibi, Turisti, Sergio Lounge, Dojo, Seine, Svemirko, Moloa... na svom upravo objavljenom mikstejpu otkriva ENSH!

Za ovdašnje indie stvaralaštvo mikstejp nije svojstven, ali inovativni Milenko Vujošević poznatiji kao Ensh još jednom je uspeo da skrene pažnju na muziku kao umetnost koja ne poznaje okvire. Upravo zato je mikstejp koji je dostupan na njegovoj bandcamp strani nazvao ,,Okvir". 

  
,,Jedini okvir, koji sam sebi postavio je da ga nema - i nisam se libio da unesem malo humora i opuštenosti u kreativni proces", iskren je Ensh, koji za sebe kaže da je našao dečju bezbrižnost i apsolutnu slobodu upravo u okviru... ,,Okvira".

A i bendovima koji su ga nadahnuli dopalo se što ih je Ensh ,,uokvirio"

,,Od kad sam prvi put čuo Italochill, više ne jedem testo. Očekujem da čujem ovu pesmu u diskotekama širom Jugoslavije! U mojoj kući se već uveliko vrti u beskonačnost", simpatičan je utisak sve perspektivnijeg Sergia Longe-a, umetnika, koji se našao u Enshovim ,,okvirima".

Podsećamo da će ENSH 31. maja sa početkom u 21h nastupiti u ,,SPRAT" baru u Cetinjskoj 15, gde će predstaviti uživo kompletan mixtape. Njegovi gosti biće Vin Triste, a uz ulaznicu, koja će se naplaćivati simboličnih 300 dinara, Ensh će svim posetiocima ,,Sprat" bara pokloniti svoj novi CD ,,Okvir".




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku