Organizam u petak na beogradskoj Zappa barciSviđa ti se? Javi ostalima!

Organizam će na Zappa barci predstaviti pesme sa svog debi albuma "Intergalaktički cirkus", koji je na CDu objavila promoterska kuća Long Play, ali i pesme sa drugog albuma čije je snimanje već u toku. U svojstvu gosta, nastupiće bend Strah od Džeki Čena, dok će se za žurku do ranih jutarnjih časova pobrinuti Šćepine Vragolije.

Pored beogradskog koncerta, Organizam u narednom periodu očekuju i nastupi u Bačkoj Topoli 19-og maja, kao i na Garden stage-u Arsenal festa 23. juna.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku