The Tapi Project bend iz Indije prvi put u Srbiji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Savremeni indijski folk bend, 13.maja nastupiće u niškom klubu "Feedback". U okviru Evropske turneje, niška publika će imati jedinstvenu priliku da se prepusti neobičnim tonovima tradicionalne indijske muzike pomešane sa elementima jazza-a i fusion-a. Kombinovanjem različitih uticaja, bend stvara antičku poeziju u savremenim aranžmanima. Pesme govore o običnom čoveku i njegovom putovanju kroz moderni svet. Diveći se misteriji sveta i energiji koja vozi život, pevaju  o izgubljenim vrednostima, životnim preprekama, Bogovima i rekama. Tapi je velika mistična reka koja protiče kroz grad Surat odakle dolazi bend, muzika i textovi.

The Tapi Project bend je nastao 2015. godine i od tada nastupaju u Indiji i širom sveta. Prvi album „Paigam" izdaju u okviru dve muzičke kuće (Daxar music & Vittek records) i izabrani su u top 50 najboljih indijskih bendova. Sastav čine Swati Minaxi (vokal), Yogi Saniyawala (gitara), Gaurav Kapadia (bubnjevi) i Sorin Fratila (bass gitara). Imali su turneju u Južnoj Aziji (2016), Velikoj Britaniji i Evropi (2017) sa preko 30 koncerata.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku