Vlatko Stefanovski Trio na Rokerijadi u Petrovcu na MlaviSviđa ti se? Javi ostalima!

Jedan u svetu od najpriznatijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim kolegama kao glavno ime predstojećeg festivala Rokerijada koji će se održati 31. avgusta i 1. septembra u Petrovcu na Mlavi.


Rokerijada, festival inicijalno nastao 2016. godine povodom proslave pedeset godina rokenrola u Petrovcu na Mlavi u organizaciji Udruženja građana Fabrika, postaje tradicionalna manifestacija čiji se program iz godine u godine obogaćuje. Na minulim izdanjima osim nastupa lokalnih bendova različitih žanrova program Rokerijade obilovao je dodatnim aktivnostima kao što su izložbe fotografija, radionice, itd.


Nakon više nego uspešnih izdanja 2016. i 2017. godine organizatori su odlučili da naprave nekoliko krupnih programskih iskoraka, te Rokerijada 2018 za sve ljubitelje rok kulture priprema niz novih programskih celina.


Jedan od noviteta jeste takmičenje mladih rok bendova iz Srbije. Najbolje bendove očekuju vredne nagrade koje će im pomoći u daljoj karijeri, kao što su snimanje pesama i video spota, izdavanje singla za jednu od najaktivnih domaćih izdavačkih kuća, promovisanje u medijima, a vredne nagrade pripremljene su i za najbolje pojedince. Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. juna, sve dodatne informacije biće uskoro objavljene.


Osim kvalitetnih autorskih lokalnih bendova, publika će drugog dana na Gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi imati prilike uživo da vidi i svetski priznatog Vlatka Stefanovskog.


"Prethodna izdanja osim zabavnog i umetnički nastrojenog imala su i humanitarni karakter. Ove, kao i svake naredne, godine nastaviće se sa tom praksom", izjavio je ispred organizacionog tima Marko Veljković.


--Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku