Činčila objavila novi spot „Egomanijak“!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sarajevski psihodelični  funk rock sastav Činčila objavio je novi singl „Egomanijak" pod izdavaštvom Lampshade Media. Singl je ispraćen zanimljivim video spotom koji možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=BNJb2yt75FE

Tematika Pjesme se bavi jednim od najvećih problema našeg savremenog društva, a to je da je ego veći od zdravog razuma. Poenta same pjesme se najviše ogleda u stihu "Najljepši, najpametniji, najdraži i najdominantniji, u svemu sam naj, naj, naj, egomanijak sam znaj, jesi li i ti taj?" koji frontmen Vanja Solaković ispjevava preko dinamične muzičke podloge britkog instrumentalnog  tria.

Videospot prikazuje jednu usamljenu egocnetričnu osobu  koja "traži izlaz", ali ga ne nalazi. Protagonista, kojeg igra Edvin Avdić, je simbol "izgubljene generacije", današnje otuđene omladine, koja živi bez perspektive i  koja je svakodnevno zatočena, svaki pojedinac u svom sopstvenom, često mračnom umu, obesmišljenom samo i jedino materijalnim vrijednostima,

Činčila ipak upućuje i na univerzalni zaključak, a to je samospoznaja, kroz koju je jedino moguće učiniti pozitivne promjene, kako kod sebe samog, tako i u društvu uopšte.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku