DO PAKLA I NAZAD UZ NOVI SINGL BENDA „THE BITE“ – GO TO HELL!



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Beogradski riff&roll bend THE BITE objavio je novi singl i video  „Go To Hell"!

 

Za neke veze odmah znamo da su „opasne" po nas, ali i da mogu da nas odvedu na mesta o kojima nismo nikad sanjali, pod uslovom imamo hrabrosti da pređemo neke granice kojih se plašimo. Dok razmišljamo o rizicima, pitamo se da li bi i druga strana „izgorela" zbog nas i negde pre te granice, nastala je ova pesma... Pesma „Go To Hell" postavlja pitanje: koliko je čovek spreman da ide daleko boreci se za ono u šta veruje i što (kaže da) voli. 

Pesmu je napisao gitarista benda Bojan Savić ali „ona je znak da bend funkcioniše kao jedno" kaže pevačica Ljiljana Zdravković i priseća se da joj je prva reakcija na tekst bila da kao da je ona sama to napisala: „Neverovatno, kao da mi je pročitao misli. Celom bendu je pesma odmah legla, samo dve, tri probe su bile dovoljne da sve dođe na svoje na svoje mesto i da je odmah snimimo, što smo i uradili".

Pesma je izazvala odlične reakcije i već se uveliko zavrtela na vodećim radio stanicama širom Srbije ali i u regionu.

 

Singl "Go To Hell" je i ovog puta snimao i producirao Ivan Srdanović, u nedavno renoviranom studiju „King Oliver". U istom studiju snimljen je i video spot (kamera: Miloš Jekić, montaža: Duško Petošević) koji možete pogledati na ovom linku: https://youtu.be/HVmJSO4oRUg

 

Krajem juna The Bite planira da objavi još jednu novu pesmu, ovog puta na maternjem jeziku. Uživo ih u narednom periodu možete slušati 9.juna u „Garaži" u okviru projekta „Dvaestroika" kada će im se pridružiti i sjajni beogradski bend Apricot Brew. 

 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku