"I have sinned" - Novi singl kolektiva Detroit Groove Gang



Sviđa ti se? Javi ostalima!

„I have sinned" treći je singl skinut s EP-a „Roll with Detroit". Prethodili su mu „In you green eyes" te „Malcolm left Detroit". „Roll with Detroit" EP te „Motor City Funk" objavljeni su 20. 4. ove godine za Juda Records i debitantska su izdanja benda. Sve pjesme benda nastaju spontano, bez planiranja i prateći struju svijesti. Zvuk je rezultat okolnosti i uvjeta u kojima se snima, a emocija pjesme je ona koja u trenutku snimanja izađe van i prevagne. „I have sinned" je tako postao glazbena ispovijed.

Spot je zamislio i realizirao prijatelj benda Trickster. Ideja se razvila u njegovoj glavi i on je tip koji je ispred kamere. Prvi je to spot benda koji nije namontiran od već postojećih video materijala već je snimljen. Spot je snimljen u zagrebačkoj galeriji Greta, na istom mjestu gdje je bend nedavno imao svoju prvu cjelovečernju svirku. Sam spot isto nije bio planiran, dogodio se.

Spot za „I have sinned" možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=ZYo3wjwvpGc

„Motor City Funk" i „Roll with Detroit" EP možete poslušati i preuzeti na sljedećim linkovima:

https://detroitgroovegang.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/detroit-groove-gang/albums



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku