Igralom, Larska i Stiff Buscemi zatvaraju Jun mesec



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ukoliko ste fan tvrdog i inovativnog gitarskog zvuka, Borisov Atelje i bendovi Larska, Igralom, i Stiff Buscemi imaju za vas jednu finu poslasticu. Naime, ova 3 benda će 30. juna nastupiti zajedno po prvi put i to u veoma prijatnom ambijentu kluba Borisov Atelje koji se nalazi na Petrovaradinskoj tvrđavi (iza Exit „Mejn Stejdža").

 

Bend IGRALOM su pravi fantomi alternativnog zvuka koji nam dolaze iz Niša, grada koji ne odustaje da nam daje fantastične nove bendove i kojem neizmerno hvala za to. Bend je nastao nekog Juna, 2015. godine I od tada se igraju sa svojom muzikom i lome najbolje što umeju, a umeju. Postavu čine Mladen Marjanović na gitari, Dimitrije Simović na basu i glasu, a bubanj (od ne tako davno) svira Darko Urošević. Njihov prvi album "Pogrešna poznanstva" je prepun fantastčne muzike, inovativnog zvuka i (po ceni da zvučimo pomalo kliše) neverovatne energije. Ne dolaze tako često u Novi Sad, tako da je ovo pravi trenutak da ih čujete, i to na otvorenom.

 

LARSKA nam dolazi iz Kragujevca i iako su nedavno imali nastup u Novom Sadu (koji je prošao izuzetno), to ih nikako nije sprečilo da svrate opet i skrenu nam pažnju na neke nove horizonte sviranja. Larska je u biti epitom stonera, ali ono što ih razlikuje od većine je njihov ansambl – bas gitara, još jedna bas gitara i bubanj, to je to, ali nikada ne biste pomislili to od samog slušanja.  Zagarantovano dobar provod, a muzika koju sviraju je vrhunska mešavina stoner, grandž, psihodelije i svega živoga interesantnoga još pride. Postava: Luka Stoisavljević - bas, vokal; Duško Jovanović – bas broj 2; Dušan Lazić – bubanj;

 

STIFF BUSCEMI su domaćini ove manifestacije i "dolaze" nam iz Novog Sada. U početku su bili instrumentalni sastav čiju muziku je teško definisati ustaljenim žanrovima, ali koju karakterišu vrlo interesantna aranžmanska rešenja kao i ogromna versatilnost u odabiru zvuka. Celokupna priča dobija novu dimenziju kada je u bend ubačen vokal,

Najveći uticaj, kako kažu, vuku iz ranih radova Bore Čorbe i novosadske grupe Frajle. Postavu čine: Bane Božanić – gitara; Ivan Krstić – gitara; Petar Šćepanović III – bas; Dušan Prentović – bubanj; Aleksandar Marin – vokal/perkusije.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku