IGRALOM vas poziva na promotivni koncert



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Singlom "Zlato" i beogradskom koncertnom promocijom 28. juna (21 čas) u klubu 20/44 niški bend Igralom najavljuje svoj drugi studijski album "Sunovrat" koji u septembru objavljuje  Ammonite Records. Članovi benda pozivaju publiku da im se pridruži da otplove putem bluza daleke Sahare, kombinacije rokenrola, assouf-a i alternativnog funka.

Igralom je muzička grupa formirana 2015. godine u Nišu od strane Mladena Marjanovića - gitara i prateći vokali, Dimitrija Simovića - vokal i bas gitara, te Marka Tomovića - bubanj i perkusije. Od februara 2018. umesto Tomovića, bendu se priključuje Darko Urošević. Zvuk i 'gruv' grupe su od samog početka usmereni ka muzici Zapadne Afrike - pustinjskom bluzu iz Sahare.

Kao i debitanstki album "Pogrešna poznanstva", i drugi album Igraloma je snimljen u muzičkom studiju Šamarčina (Vrbas). Ljubitelje niškog sastava obradovaće vest da će singl biti predstavljen i video spotom koji će biti objavljen pred sam nastup. Cena ulaznice na promociju je 300 dinara.

Download/Streaming

Video Teaser




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku