Bane Jelić predstavio video-singl "Armageddon"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Sredinom 2016. godine u produkciji najstarijeg srpskog nezavisnog izdavača "Take It Or Leave It Records" objavljen je osmi studijski album "East - West" jednog od najvećih srpskih gitarskih heroja - Baneta Jelića. Upravo sa njega je danas u javnost pušten novi video singl načinjen za pesmu "Armageddon".

Spot za "Armageddon" je urađen tokom ove godine  u  produkciji TIOLI MEDIA, a za režiju i montažu odgovoran je Miroslav Stašić.

Spot pogledajte na:  https://www.youtube.com/watch?v=TM3X9svDx9s

Bane Jelić rođen je u Beogradu. Od mladosti je bio očaran instrumentima i muzikom. Prvi bend osnovao je sa 12 godina – The Flying Cans. Sledeće godine (1980.), pristupa heavy metal bendu Apocalypse. Bane je u profesionalce otišao sa bendom Magično oko (1984.). Mnogo kasnije, priključio se bendu Peđa The Boys. Godine 1989. se priključio bendu Viktorija i tu provodi tri i po godine (njegove su pesme – "Rat i mir" i "Od Splita do Beograda"). Godine 1993., zajedno sa Milanom i Vladanom Đurđevićem i Čedom Macurom, osnovao je Neverne bebe. Godine 1999., priključio se grupi Osvajači. Tokom Real Illusions Tour (2005.), Steve Vai je nastupio u SKC, Beograd. Pozvao je Baneta Jelića da mu se pridruži i imali su nezaboravni zajednički momenat ukrštanja gitara - jam session na pesmu "My Guitar Wants to Kill Your Mama".

Album "East - west" možete poslušati na:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Cs-Pc1Usr1gdTBlblNxkMmDqdZy9UGF

Dostupan je i na svim relevantnim digitalnim pratformama, kao i na CD formatu.

http://www.deezer.com/album/12703480

https://www.amazon.com/East-West-Bane-Jelic/dp/B01EOH0RKW

https://itunes.apple.com/us/album/east-west/id1062894688




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku