,,BE HERE AND THERE’’ FESTIVAL 6. I 7. AVGUSTA NA KALEMEGDANU



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Festival povezivanja muzičara domaće scene i alumnija i studenata čuvenog Berklee College of Music održaće se na letnjoj sceni Bitefartcafe-a na Kalemegdanu 6. i 7. avgusta

 

Pored autentičnog puta i kvalitetnog zvuka, ono što spaja Vasil Hadžimanova, Marka Đorđevića, Katarinu Pejak, Peru Krstajića i Gagi Heinricha, Andriju Gavrilovića, Ana Krstajić, Tamaru Jokić, Ognjena Gotovčevića, Ilija Mihailovića i Teodoru Kaljević jesu studije na jednom od najboljih muzičkih koledža na svetu – Berklee College of Music.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom pružite podršku pokretu da kvalitetna muzika može da živi i Tamo i Ovde (Here and There), ali i da uživate u koncertima ovih izvanrednih profesionalnih muzičara. Najznačajniji muzičari domaće scene i alumniji Vasil Hadžimanov, Marko Đorđević i Katarina Pejak podržaće svoje mlađe talentovane kolege, stipendiste čuvenog Berklija. Na koncertima će učestvovati vrhunski muzičari domaće scene: Luka Ignjatović (saksofonista bendova Qzama Quartet i Schime Trio), Ana Protulipac (basistkinja benda Irie FM), Rastko Obradović i Branko Trijić ( iz Vasil Hadžimanov Banda), Aleksandar Grujić (profesor na džez odseku muzičke škole Stanković i istaknuti pijanista) i mnogi drugi.

Ideja koncertnog serijala ,,Be Here and There'' jeste podsećanje domaće javnosti koliko kvalitetnih muzičara potiče iz Srbije i predstavljanje njihovog zvuka razvijenog preko granica naše zemlje.

Ovi džez/blues/world music/soul/r'n'b muzičari i pevači izvodiće svoju originalnu muziku 6. i 7. avgusta na letnjoj sceni Bitefartcafe-a na Kalemegdanu od 21h.

Kao propratni događaji koncertnog serijala, biće organizovan i veliki Jam Session mladih muzičara domaće scene i stipendista svetskog koledža u četvrtak 2. avgusta od 21h u Dorćol Platz-u. Open Mic night biće održan u subotu 4. avgusta u Jela Art Centru u Makedonskoj 30 – događaj rezervisan za sve pevače koji žele da podele svoju veštinu i razmene savete sa svojim kolegama iz Bostona u vezi sa vokalnom tehnikom i perfromansom.

Projekat su pokrenuli studenti Berklee College of Music iz Srbije, uz organizacionu podršku tima SOUL Society i Novog Bitefa. Program  se realizuje uz podršku Multikultivatora - oficijalnog Berklee Global Partnera za Srbiju i susedne zemlje. 

LINKOVI DOGAĐAJA:

JAM SESSION - https://www.facebook.com/events/1997210243923860/

OPEN MIC NIGHT - https://www.facebook.com/events/1805070216199092/

KONCERTNI SERIJAL BERKLEE ALUMNIJA I STUDENATA - https://www.facebook.com/events/494151831026337/

ULAZNICE:

Ulaznice se kupuju na ulazu.

2 dana – 700 RSD

1 dan – 400 RSD

Karta za studente – 300 RSD. Studenti svoje karte mogu podići isključivo uz indeks.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku