„Bez Lene“ za Sergeja uživo u GaražiSviđa ti se? Javi ostalima!

Ove nedelje će u se u Garaži održati jedna od onih svirki gde će se svakako spojiti i lepo i korisno, a u pitanju je humanitarna svirka mladog benda Bez Lene čiji će ukupan prilog od ulaznica biti namenjen lečenju malog Sergeja Andrejevića. Na svirci će se moći čuti dobro poznati zvuci Hendrixa, i Animalsa preko EKV-a i Rundeka do RHCP-a i Daft Punka, kao i autorske pesme ovog mladog benda.


Sergej ima samo tri godine, i boluje od tri teške bolesti, upale mozga, spazma jednjaka i epilepsije.  Sergej ne može da hoda, niti da koristi ruke. Sergej do skora nije mogao ni da se smeje niti da pokaže bilo kakvu emotivnu reakciju. Moramo zajedno da pomognemo Sergeju i njegovim roditeljima, jer svaka pomoć je iskra nade da će i Sergej jednom imati svoje detinjstvo.


Svirka će se održati u Garaži (Bulevar vojvode Mišića 49, preko puta sajma) sa početkom od 22h, a ulaz će se naplaćivati 250 dinara.


Događaj: https://www.facebook.com/events/490565438065486/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku