Gipsy Mafia ima novi album!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon nedavnog objavljivanja singla i video spota za numeru "Bap", zrenjaninski hip hop sastav Gipsy Mafia zvanično je objavio i novi, treći po redu, album nazvan "161% Boom Bap".

Kao svi prethodni, album je snimljen u kućnom studiju Gun Cee Music, muziku potpisuje nekoliko "beat maker"-a iz različitih delova Evrope, dok su za tekstove zaduženi MC Skill i Buddy.

Album sadrži ukupno šesnaest numera, uključujući intro, outro i nekoliko reperskih skit-ova. Kao i na ranijim izdanjima i ovog puta pojavljuje se više gostujućih mc-eva i scratch dj-eva.

Teme koje Gipsy Mafia obrađuje i dalje su sveprisutna nepravda, diskriminacija, kao i kritika surovog kapitalističkog sistema... S druge strane, album ima i mnogo vedrijih momenata u odnosu na prethodne. Tako Gipsy govore o blagodetima marihuane, podsećanju na cigansko muzičko nasleđe i definitivno ukazuju da su kilometri koje godinama gaze, definitivno pozitivno uticali. 

Album su napravili i objavili sami, svesno su preskočili izdavačke kuće, a svi zainteresovani ga mogu preslušati ili kupiti na bandcamp stranici benda.

https://gipsymafia.bandcamp.com/

Takođe, ovo izdanje postoji i u fizičkom obliku, na cd-u, koji zainteresovani za sada mogu poručiti direktno od benda ili ga kupiti na nekom od predstojećih koncerata.

Inače, Gipsy Mafia se trenutno nalazi na tronedeljnoj evropskoj turneji koja uključuje nastupe Francuskoj, Španiji, Holandiji, Nemačkoj, Češkoj i Austriji.

Novi spot za pesmu "Bap" možete pogledati ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=6fNAbhIY66g




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku