Gipsy Mafia imaju novi album i kreću na evropsku turneju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zrenjaninski hip hop sastav Gipsy Mafia objavio je novi album pod nazivom "161% Boom Bap".  Ovaj album je objavljen u izdanju nezavisne izdavačke kuće "GunCee Music". Reperi, koji u svojim pesmama govore o društvenoj nejednakosti i predrasudama, su ovih dana na evropskoj turneji tokom koje će promovisati svoje novo izdanje. Ovo su datumi aktuelne turneje:

30.06. Strazbur (Francuska)

02.07. Grenobl (Francuska)

03.07. Siradan (Frncuska)

04.07. Barselona (Španija)

05.07. Pamplona (Španija)

07.07. St. Amant Roche Savine (Francuska)

08.07. Avr (Francuska)

12.07. Groningen (Holandija)

13.07. Bon (Nemačka)

14.07. Rojtlingen (Nemačka)

15.07. Nirnberg (Nemačka)

16.07. Prag (Češka)

20.07. Beč (Austrija)

              Ovaj rep sastav počeo je sa radom 2006. godine. Čine ga dva brata – Ferid Ajeti (Skill) i Emran Ajeti (Buddy O.G.) a na aktuelnoj turneji im se pridružila Emranova supruga DJ Jule. Braća Ajeti rođena su u Zrenjaninu, a žive i stvaraju u Srbiji i Nemačkoj, te se u svojim pesmama kritički odnose prema stanju u oba društva.        

Prvi singl i spot sa novog albuma objavljeni su za numeru   Bap, koju Gipsy Mafia potpisuje zajedno sa DJ Esay-em:

https://www.youtube.com/watch?v=6fNAbhIY66g





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku