"Ostat ču mlad" - Novi singl benda Garage in JulySviđa ti se? Javi ostalima!

„Ostat ću mlad" treći je singl skinut s EP-a „Sjaj u blatu". Prethodili su mu „Buntovnik ljubavi" na kojem je gostovao Šiljo iz Gatuza te „Trijem za ples" s kojom je bend upao na prošlogodišnje izdanje Rock Off-a.

Pjesma je jednostavna. Govori o mladosti. Ostati mlad za nas znači ne odustajati, ne padati u zamke odraslog svijeta te ostati svoj.  Ne dati vremenu, navikama i nekim velikim promjenama u životu da nam uzmu ono što najviše volimo, a to je glazba. Bez obzira na sve i dalje biti na putu, rasti, svirati i razvijati se. Biti svjestan misije o kojoj su govorili Blues Brothersi.

Spot je montirao basist i frontman benda, a u njemu se mogu naći od snimaka benda u njihovom prostoru za probe do snimaka s vjenčanja gitarista benda.

Spot za „Ostat ću mlad" možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=QgmNCF2Qu2s


"Sjaj u blatu" i pjesmu "Ostat ću mlad" možete preuzeti na:

https://garageinjuly7.bandcamp.com/

https://www.deezer.com/hr/album/50649502

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku