The Filters i Mali Albert u subotu u klubu "Petak"Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 14.7 održaće se svirka dva beogradska benda, u klubu petak (lomina 14).
Svirka počinje u 9 sati, ulaz 150 dinara.

The Filters otpočinje svoje stvaralaštvo početkom 2016 godine. Ubrzo nakon toga izbacuju svoje prvo nezavisno izdanje extended play, Posle serije nastupa po Srbiji vraćaju se u Beograd kako bi publici predstavili svoje nove pesme od kojih će se većina pronaći na albumu koji možete očekivati krajem jeseni.
Mali Albert je beba iz Beograda. Beba je došla neplanirano, spletom sretno-nesretnih okolnosti. Njene staratelje ne razlikuju samo godine, već i muzički okviri iz kojih dolaze, i izlaze. 


mali albert fb link:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku