Poznata satnica za humanitarni Heart Rock FestSviđa ti se? Javi ostalima!

Organizatori festivala su objavili satnicu nastupa bendova na predstojećem Heart Rock festu u Vrbasu.

Kapije se otvaraju u 19h, a prvi na binu izlazi vrbaski sastan Zehn fur Zehn u 19:30h. Program će se nastaviti nastupom dobitnika prošlogodišnje Best MTV Adria Act nagrade, benda Ničim izazvan.  Njihov nastup počinje u 20:15h. Od 21:15h na binu će izaći legendarni Partibrejkersi. Sat i po vremena kasnije, u 22:45h sa nastupom počinju i Orthodox Celts, kako ih organizatori najavljuju, najbolji ne-keltsko keltski bend na svetu. Poslednji nastup na ovogodišnjem festivalu i čast da ga zatvore, imaće pančevački Iskaz. Njihov nastup će početi u 00:15h.

Organizatori napominju da je štampan dovoljan broj karata i da će ih sigurno biti i na samom ulazu, po istoj ceni kao i u pretprodaji i da ljudi koji dolaze iz drugih gradova ne moraju da brinu da li će karata biti.

Da podsetimo, prvi Heart Rock fest, čiji je generalni pokrovitelj Opština Vrbas, će se održati 11. avgusta ove godine na Gradskom stadionu u Vrbasu i sav prihod od prodatih karata će biti usmeren na opremanje dnevnog boravka za decu sa posebnim potrebama u Vrbasu.

https://www.facebook.com/HeartRockFestVrbas/
https://www.instagram.com/heartrockvrbas/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku