Izložba fotografija E-Play objektivno u petak u Parobrodu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Izložba fotografija "E-Play objektivno", koja dokumentuje 20 godina postojanja alternativnog benda E-Play, biće svečano otvorena u petak 16. novembra u 13:00 Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu. 

Izložba će trajati do 24. novembra, kada će iste večeri od 21:00 E-Play u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda održati koncert kojim proslavlja dve decenije rada i promoviše aktuelni album "Sloboda".

"Na izložbi će moći da se vidi razvoj E-play-a kroz godine sa sve promenama članova, frizura i gitara. U proteklih 20 godina radili smo sa mnogo talentovanih fotografa koji su znali da uhvate dobar trenutak, tako da je ova izložba više posvećenja njima. Biće oko 30 fotografija raznih fotografa, a među njima će svakako biti i moja omiljena fotografija sa našeg prvog nastupa kada smo bili predgrupa Boyama u SKCu",. kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Na izložbi će biti postavljene fotografije E-Playa čiji su autori Nebojša Babić, Aleksandar Zec, Đorđje Popović, Dalibor Stanković, Nemanja Đorđević, Luka Trajković, Mikica Andrejić, Milan Radovanović, Danilo Mataruga, Marko Krunić, Bojana Janjić, Andreja Hamović, Miša Obradović i Slobodan Sarić.

Osnovan 1998. godine u Beogradu, bend E-Play je veoma brzo zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima "E-Play" ‎(2000), "Crime" ‎(2005), "Drago mi je da smo se upoznali" (2009), "Obični ljudi" (2013) i konačno "Sloboda" (2018, izdavač Long Play).





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku